Koken uit je voorraad - pasta met chorizo en doperwten.

Geen zin in koken? Geen zin om naar de winkel te gaan? Dit gerecht is makkelijk en lekker. Alles kun je al tijden in huis hebben, tot de dag dat je even snel zonder creatief te moeten zijn wat op tafel wil zetten. Dit gerecht is zoet en pittig, en die smaakbasis kan bijna niet misgaan. Behalve als je vergeet het velletje van de chorzioworst te halen...

Dus: Zet de pasta op. Chorizoworst in stukjes snijden (kijk even of het velletje eraf moet) en in de pan mikken, tot ze mooi knapperig zijn en de olie uit de worst loopt. Doe doperwtjes (rechtstreeks uit de vriezer) erbij. Als de pasta gaar is, doe je de afgegoten pasta bij de chorizoworst, even doorhusselen en klaar.

Opties: uitje erbij, blikje tomatenblokjes, wat kaas. Gisteren had ik nog een stukje courgette, die zit er ook door.

Geen opmerkingen: